Ik voel mij klote

Welkom op mijn wordpress pagina. Ik heb deze in september geopend maar een lange tijd niets op geschreven. Vandaag heb ik dat toch maar besloten te doen omdat ik dingen kwijt zou willen door te schrijven. Ik zit vaak met gedachten in mijn hoofd en voel mij daardoor klote. Een manier om er vanaf te komen is dat hier te doen. Ik zit momenteel op mijn werk dit allemaal op te schrijven, terwijl dat eigenlijk niet mag.

Een reactie op “Ik voel mij klote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s