Een zaterdag zoals zovelen

Het is weer zaterdag. Het fijne van het weekend is dat ik de gelegenheid om uit te slapen zodat ik mijn vermoeidheid van de afgelopen week kan kwijtraken. Toch ben ik niet tevreden over mijn weekend omdat ik dan in een negatief spiraal terechtkom. De reden hiervoor is omdat ik op zaterdag en zondag meestal niets heb te doen. Ik verveel mij constant en zit daardoor ook mijn vader en mijn moeder thuis lastig te vallen. Een reden hiervoor kan zijn dat ik niet zoveel vrienden heb om activiteiten mee te ondernemen. Digitaal is hetzelfde als in de realiteit. Het is momenteel prachtig weer buiten maar ik kan daar dus niet van genieten omdat ik niets te doen heb. Ik hoop dat er hiervoor een oplossing kan gevonden worden, want ik vind het helemaal niet leuk om mij zo te voelen. Soms is het zo erg dat ik terechtkom in een hele negatieve bui en alleen maar zit te huilen.

8 reacties op ‘Een zaterdag zoals zovelen

  1. Het probleem is herkenbaar. Is het niet iets om op een club te gaan of bijvoorbeeld om te gaan sporten? Via internet/prikborden in de supermarkt op zoek naar iemand die ook behoefte heeft om in het weekend af te spreken? Klinkt misschien gek, maar wie niet waagt wie niet wint. Het kan best moeilijk zijn om als autist de eerste stap te zetten. Maar als ik er bijvoorbeeld heel veel behoefte aan heb, dan kan ik mij er wel toe verzetten. Probeer het een keer zou ik zeggen!

  2. Ik herken die negatieve buien en spiralen maar al te goed. Soms zit je dan zo diep, dat je niks meer kan doen. Het doet pijn vanbinnen, maar je kunt het niet altijd uiten. De mensen zien het niet, kunnen jouw pijn proberen te begrijpen. Maar je pijn, jouw eenzaamheid volledig begrijpen, zal hen nooit lukken. Hoe hard ze hun best ook doen.
    Bij mij huilt het vaak vanbinnen in mijn hart. Toch zal ik elke keer terug opstaan, hoe moeilijk het ook is, hoe zwaar het leven ook is. Op de ene of andere manier altijd opnieuw rechtstaan, het opnieuw proberen, keer op keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s