Weer terug na een lange tijd

Het is lang geleden dat ik iets heb geschreven op mijn blog. Ik vind het moeilijk om over te schakelen tussen de verschillende social media en natuurlijk het normale schrijven voor mijn boek. Toch vind ik het belangrijk iets ook online te hebben waarbij van tijd tot tijd wat dingen kwijt kan, zodat ik mijn hart kan luchten. Ik heb vaak momenten dat ik het even heb gehad met alles en dan is het fijn om een uitlaatklep te hebben.

groeten Birsen.

4 reacties op ‘Weer terug na een lange tijd

  1. Wederom herkenbaar. En volgens mij is dit typisch een autistisch trekje. Je kunt je goed focussen op één of verschillende dingen, maar je vergeet daardoor weer andere dingen. Doe datgene waar je goed in bent en waar je veel motivatie uit haalt 🙂

  2. Pas maar op,voor je het weet zit je in de tang van dat vileine duo,die hier de macht hebben!
    Slijm ze vooral,ze kunnen niet tegen kritiek of ook maar iets in die sector.
    Zij staat geregeld in haar underwear,dat windt hem ontzettend op,en daardoor weert hij andere vrouwen van het forum.Want zij móet zich manifesteren,hoe dan ook,is het niet goedschiks,dan kwaadschiks.
    Hoop,dat je mijn taaluitingen kan volgen?

  3. Ja,zeer goed initiatief,geef vooral veel inzage aan partners want die snappen niks van zo`n rare man/vrouw.Bespreek sexualiteit openlijk,want daar ligt onnoemlijk veel leed.Je bent pas 25,kan je dat eigenlijk wel?Ben je gehuwd of onderhoud je relaties?Ach…je mist vast ervaring op dat gebied?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s