Genoeg!

Mijn vader vroeg zojuist aan mij; ‘ Hoe laat moet je morgen opstaan’. Ik zei ‘Ik ben vrij morgen’. Ja alweer. Ik heb het aantal vrije dagen van deze maand niet geteld maar het zijn er gewoon teveel. Als ik het even opschrijf:

– Bevrijdingsdag, 1 dag!

– Hemelvaartsdag, 2 dagen!!

– Pinksteren, 1 dag! (de zondag tel ik niet mee)

Elke vrije dag is in een andere week, wat betekent dat de structuur van elke week ook veranderd. Deze maand heb ik teveel lange weekenden gehad. Steeds moeten nadenken wat ik op elke dag ging doen maar door de vrije dagen was de maand ook snel voorbij. Dat brengt mij weer op de volgende vraag. Vieren wij niet teveel in een maand tijd? Vandaag is het voorlopig de laatste officiele vrije dag want dan kunnen we wachten tot december. Ik vind het helemaal niet erg want ik kan een hele lange tijd vol structuur tegemoet zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s