Coaching / begeleiding

Ik bied sinds 2017 coaching en begeleiding aan mensen met autisme en hun familieleden. In 2014 heb ik de opleiding tot autismespecialist voltooid waarna ik in 2017 en 2019 de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner heb voltooid. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP kan inzicht geven in hoe je communiceert en hoe dat tot uiting kan komen in je taal en gedrag. NLP kan helpen om je doelen beter te kunnen bereiken, patronen te herkennen en overtuigende belemmeringen te herkennen.

Na het NLP ben ik in april 2019 begonnen met de opleiding SPH tot Jeugdzorgwerker. Deze heb ik in juli 2021 voltooid. Ik heb de vierjarige opleiding afgerond in twee jaar tijd. Ik vermeld dit om duidelijkheid te geven omdat sommige mensen soms denken dat ik dan een halve opleiding heb gedaan, dat is het niet het geval. Ik kan mij ook bij het SKJ registreren en jeugdhulp verlenen.

In april 2021 ben ik begonnen met de AutismeCoachOpleiding bij Marja Boxhoorn. Ik leer hier specifieke methoden om gericht mensen met autisme te kunnen coachen zoals om inzicht te geven in het autisme, minder stress & meer rust en inzicht in de sociale relaties. In de laatste maanden ben ik mijzelf ook steeds meer gaan interesseren in de positieve psychologie waar ik ook mensen mee wil coachen. Er is namelijk te weinig aandacht voor positiviteit rondom autisme.

Vanaf het begin van mijn ‘sociale’ carriere heb ik interesse gehad in de begeleiding van mensen met autisme. Met de opleidingen en ervaringen die ik in de afgelopen jaren heb gedaan, geloof ik erin dat ik mensen met autisme en hun omgeving goed kan helpen. Natuurlijk ben ik nooit uitgeleerd, ik leer elke dag bij! Geen enkel persoon met autisme is namelijk hetzelfde.

Ben jij op zoek naar een coach die oog heeft voor jou als persoon, wil je daar tijd en geld in investeren en serieus mee aan de slag gaan? Neem dan contact met mij op! Ik bied coachingstrajecten in duidelijke stappen waarmee jij:

-meer inzicht kan krijgen in wat het autisme betekent voor jou;
-je beter voelen aan de hand van NLP-technieken;
-hoe je signalen en oorzaken en stress bij jezelf herkent en wat je kan doen om rust te vinden;
-inzicht in je sociale relaties en hoe daar beter mee om te gaan.

Financiering
Mijn diensten kunnen ook worden vergoed door gemeenten middels PGB. In gesprek met de gemeente kan worden besproken of ZIN kan. Heb je vragen? Neem dan contact op via birsen.basar@live.nl.