In de maanden februari – maart geef ik twee nieuwe presentaties via ZOOM. Deze presentaties zijn een inleiding in het onderwerp. Het zijn twee hele belangrijke onderwerpen waaronder autisme en suïcidaliteit en de autistische burn-out. Aan de lezingen kunnen alle geïnteresseerden meedoen die meer willen weten over autisme zoals mensen met autisme, ouders van een kind met autisme, leraren, orthopedagogen, ambulant hulpverleners, autismecoaches etc. Tijdens mijn presentaties moedig ik interactie aan door vragen te beantwoorden en met het publiek in gesprek te gaan, wat helpt om de stof beter te begrijpen en te onthouden.

Informatie over de inhoud van de lezingen
Autisme en suïcidialiteit op donderdag 29 februari (NIEUW)
Een cruciaal onderwerp waar nog relatief weinig onderzoek naar is gedaan. Wat zijn de risicofactoren die mensen met autisme kwetsbaar maken voor suïcide? Welke beschermende factoren zijn er? En hoe kan de omgeving ondersteuning bieden bij deze complexe kwestie?”

De autistische burn-out op donderdag 7 maart (NIEUW)
Ontdek de autistische burn-out: een onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt. Deze lezing analyseert niet alleen de definitie en verschillen met een gewone burn-out, maar onderzoekt ook potentiële oorzaken die specifiek zijn voor mensen met autisme. Verder wordt besproken hoe individuen met autisme kunnen worden ondersteund bij het omgaan met deze uitdagende situatie.

Voorwaarden deelname lezingen
-De lezingen kosten € 20,- per stuk
-De lezingen beginnen om 19:30 en duren tot maximaal 21:00
-Na uw aanmelding wordt er per e-mail contact met u opgenomen voor de betaling. U wordt verzocht binnen 5 dagen te betalen.
-U kunt betalen via Tikkie of het bedrag indien gewenst overmaken.
-Het geld wordt niet geretourneerd.
-Als u niet aanwezig was bij de presentatie, kunt u deze terugkijken. U heeft hiervoor 1 week de tijd.
-Na afloop van de lezing ontvangt u een samenvatting van de stof.
-Het geld wordt niet geretourneerd.

Aan welke lezing(en) wilt u meedoen? (vereist)