Tips voor jou: in een gratis gesprek

Welkom, leuk dat je op deze pagina kijkt.

Ik heet Birsen en ik ben een autismecoach. Mijn missie is om mensen met autisme in hun kracht te zetten zodat zij een mooier en makkelijker leven met autisme kunnen hebben. Dit doe ik in duidelijke stapjes en op niveau van de persoon met autisme. Ik vind het fijn en belangrijk om iets voor andere mensen met autisme te kunnen betekenen. Daarom bied ik het volgende.

Ik bied een gratis gesprek aan waarin ik jou persoonlijke tips geef over (korte) vragen die jij hebt over je autisme of autisme in het algemeen. Het kan gaan over autisme en stress, autisme en sociale relaties, autisme en geluk etc.

-Het gesprek is kosteloos.
-Het gesprek duurt maximaal een half uur.
-Het gesprek vindt telefonisch plaats, ZOOM, whatsapp of iets anders. Jij kan dat aangeven.
-In overleg met jou besluiten we wat het beste moment is om het gesprekje te houden.
-Indien je daarna nog interesse hebt, kan ik je wat meer vertellen over mijn coaching, maar dat is niet verplicht.

Je kunt je opgeven door mij een e-mail te sturen via birsen.basar@live.nl of stuur mij een PB.