Leven met autisme gaat soms gepaard met verschillende uitdagingen; dat is een gegeven. Maar wat als als ik je vertel dat er een mogelijkheid is om die uitdagingen met een positievere insteek te benaderen en om een transformatie te ondergaan waarbij je je innerlijke kracht vergroot? Dit is waar het coachingstraject ‘Sta in je Kracht’ om de hoek komt kijken; het is je gids op een reis naar zelfontdekking en groei.

Voor wie is dit traject geschikt?
Individuen met autisme of die zich herkennen in de kenmerken ervan, die ernaar verlangen om een positiever zelfbeeld en een vernieuwde kijk op autisme te verkrijgen.

Wat kun je verwachten?
In een zevendelige stappenplan, zorgvuldig samengesteld met expertise en aandacht, zul je een transformatie ondergaan die je helpt om sterker in je schoenen te staan. Een belangrijk onderdeel van dit traject is dat er gebruik wordt gemaakt van duidelijke werkbladen, die je de handvatten bieden om met meer vertrouwen en veerkracht in het leven te staan.

Elke stap in het traject is zorgvuldig ontworpen om je te helpen bij het verbeteren van een specifiek aspect van je leven; van het versterken van je zelfvertrouwen tot het verbeteren van communicatie met anderen en het volhouden in uitdagende situaties.

Waarom aanmelden?
Het leven met autisme is een reis vol hoogte- en dieptepunten. Hoewel het traject geen magische oplossing biedt, biedt het wel een scala aan strategieën en oefeningen die je helpen om met meer gratie en gemak door de uitdagingen van het leven te navigeren.

Neem de controle over je eigen leven en begin aan een reis van transformatie met ‘Sta in je Kracht’.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Waar wordt de coaching gegeven?
In de omgeving van Breda en/of Haarlemmermeer kan de coaching in real worden gegeven of in de combinatie van online en in real. In de omgevingen daarbuiten wordt de coaching online gegeven. In overleg is maatwerk mogelijk.

Kosten
Ik krijg veel vragen over wat de kosten zijn van een dergelijk traject. Dat hangt als eerste af wat de coachvraag is. Coaching wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekering. Betaling is mogelijk via pgb vanuit gemeenten of vanuit de werkgever. Je kan natuurlijk zelf ook de kosten betalen.

Heb je interesse? Neem dan contact op.