Ik bied psycho-educatie in het Turks voor ouders en volwassenen met autisme. Je krijgt ondersteuning en inzicht in autisme, rekening houdend met jouw behoeften.

Hoe Kan ik Je Helpen?

  • Informatieve sessies die een dieper begrip van autisme bevorderen.
  • Persoonlijke begeleiding met praktische tools om effectief om te gaan met autisme.
  • Een cultuurspecifieke benadering, waarbij jouw taal en achtergrond centraal staan.

Cultuur en taal spelen een grote rol in jouw begrip. Daarom bied ik psycho-educatie in het Turks aan, zodat je de informatie kunt begrijpen en toepassen in jouw moedertaal.

Neem contact met mij op voor informatieve sessies en persoonlijke begeleiding die jouw begrip van autisme zal vergroten en praktische tools zal bieden om ermee om te gaan. Ik sta klaar om je reis naar begrip en ondersteuning te begeleiden, om zo de kwaliteit van leven te verbeteren voor degenen met autisme en hun naasten.