Bij mij is de diagnose ruim 14 jaar geleden vastgesteld. Ik kreeg enkele folders mee waarin ik kon lezen wat het autisme was. Maar dat zei mij helemaal niets. Pas nadat ik boeken ging lezen van mensen met autisme zelf en een psycho-educatie volgde begon ik mijzelf hierin te herkennen. Eerlijk gezegd ben ik nooit klaar hiermee, elke dag leer ik wel wat. In interviews wordt mij vaak gevraagd wat het met mij deed nadat de diagnose was vastgesteld. Het antwoord is niets want ik wist immers niet wat het was. Tijdens coachtrajecten zie ik bij mijn coachees hoe belangrijk het is om te werken aan het ‘inzicht in autisme’, want hierdoor kunnen zij het autisme beter bij zichzelf plaatsen.

Ik bied het pakket van ‘Inzicht in je autisme’ geheel digitaal aan. Het pakket is geschikt voor mensen die zich herkennen in de kenmerken van autisme of waarbij recentelijk de diagnose is vastgesteld. Natuurlijk kan je ook deelnemen als het wat langer geleden is en je nog niet weet wat de kenmerken van autisme voor jou betekenen. Inzicht in je autisme kan een mooi cadeautje zijn voor je zelf! Wat krijg je dan:

-Je leert wat autisme is.
-Je leert wat de kenmerken van autisme voor jou betekenen.
-Je leert wat jouw sterken kanten in autisme zijn.
-Je leert / krijgt inzicht in wat je anders kan met de kenmerken die je lastig vindt.
-Er wordt gebruik gemaakt van duidelijke werkbladen

Heb je interesse? Neem dan contact op.