Gratis E-book ‘Geluk bij volwassenen’ Deel I

Het eerste deel van het onderzoek over geluk bij volwassenen is beschikbaar als e-book voor alle geïnteresseerden. Ik bied het gratis aan iedereen aan.

Aan het onderzoek deden 369 volwassenen met autisme mee. Ik heb alle gegevens zelf geanalyseerd en dit e-book geschreven. Dit onderzoek is op eigen initiatief en onafhankelijk geweest, en hierbij heb ik geen enkele (financiële) ondersteuning gehad. Er komt nog een deel II van dit onderzoek over hetzelfde onderwerp, waarbij mensen met en zonder autisme met elkaar worden vergeleken.

Het onderzoek gaat in op wat mensen met autisme gelukkig maakt, wat zij onder geluk verstaan, maar ook wat de omgeving, zoals hulpverleners en familieleden/vrienden, kunnen doen. Dit e-book is geschikt voor alle geïnteresseerden in autisme, zoals mensen met autisme, ouders, hulpverleners, beleidsmakers, en anderen.

Optioneel; niet verplicht
Het e-book is verkrijgbaar via het onderstaande aanvraagformulier. Ik heb veel werk gehad aan het maken van dit e-book. U kunt mij steunen door op de QR-code te klikken of via deze link:

https://tikkie.me/pay/ugi73a15d7489c9le4hr

Door het invullen van dit aanvraagformulier stemt u ermee in dat uw e-mailadres wordt toegevoegd aan mijn mailinglijst. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *